بخشی از متن:
سال انتشار : 2017
صفحات انگلیسی : pdf8
صفحات فارسی : 21
فرمت : word
چکیده :
مطالعه حاضر اثرات برند تجاری مبتنی بر مصرف کننده (CBBE) (یعنی وفاداری برند، آگاهی از برند، کیفیت درک شده و تصویر برند) از مارک های لوکس هتل ها در مورد نگرش برند مصرف کننده و قصد خرید با عملکرد برند به عنوان یک عامل محوری را بررسی می نماید . نتایج از طریق بررسی مشتمل بر 327 توریست که در هتل های لوکس در ماکائو انجام گرفته است نشان می دهند که همه چهار عنصر CBBE دارای رابطه مثبت با نگرش برند بوده اند و سه مورد به طور مستقیم بر تمایل به خرید تاثیر داشته اند . تمایل خرید واسط ارتباط بین چهار عنصر CBBE و قصد خرید می باشد و عملکرد برند ارتباط بین نگرش برند و قصد خرید را معتدل می سازد . تئوری CBBE در این بررسی توسعه می یابد تا برند های هتل های لوکس منظور گردند و با توضیح اثرات مستقیم، غیرمستقیم و کل هر عنصر CBBE در نگرش برند و قصد خرید، به ادبیات تحقیق کمک می کند. علاوه بر این، مطالعه حاضر عملکرد برند را به عنوان یک عامل مفهومی به جای پیامد ارزش ویژه برند و نگرش برند شناسایی می نماید .
1 – مقدمه
برند سازی یک ابزار موثر برای شرکت ها در راستای شناسایی و تمایز محصولات یا خدمات در ذهن مصرف کنندگان است. برند سازی یک استراتژی بازاریابی است که به طور گسترده ای برای بهبود عملکرد شرکت استفاده می شود ( هسو و آصف 2011 ؛ لیو و همکاران 2012 ؛ میزیک 2014 ) . ادبیات تحقیق ایجاد یک برند قوی را به عنوان هدف اصلی کسب و کار معرفی می نماید ( آسکار 1996 ؛ کلر 2008 ؛ اوکاس و ویراواردنا 2010 ) . با اینحال، تحقیقات محدود در مورد برند سازی هتل لوکس وجود دارد که این موضوع شکافی را در ادبیات تحقیق ایجاد می نماید . مطالعه حاضر این شکاف را با توضیح اینکه چگونه ارزش برند، نگرش و عملکرد بر روی اهداف وفاداری مهمان هتل تأثیر می گذارد رفع می نماید .
صنعت مهمان نوازی معمولا رتبه بندی ستاره های هتل را که توسط فوربس گواید تور (قبلا، Mobil ) ، انجمن اتومبیل آمریکایی (AAA) و دیگر سازمان ها مشخص شده است ( شرمن 2007 ؛ ورما 2010 ) پذیرفته است . درکی وجود دارد که یک هتل پنج ستاره فوربس و / یا AAA Five Diamond یک هتل لوکس است و هتل های چهار ستاره و پنج ستاره معمولا خود را هتل لوکس توصیف می کنند. صنعت هتل لوکس یک بخش مهم و در حال رشد سریع در صنعت مهمان نوازی می باشد . گزارش تحقیقات سفر اسمیت (STR) نشان می دهد که بخش لوکس ایالات متحده در سه ماهه چهارم سال 2014 بالاترین میزان اشغال (72.3٪) را در اختیار داشته اند (STR، 2015). رشد صنعت هتل در آسیا محسوس می باشد . به عنوان مثال، ماریوتار داای 535 هتل بوده است که در منطقه آسیا و اقیانوس آرام باز است و 475 هتل در دست توسعه می باشد (ماریوت، 2016). رشد قابل توجه بخش هتل لوکس توجه زیاد محققان را در مورد پدیده مصرف لوکس جلب کرده است .