فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: wordتعداد صفحات: 65حجم فایل: 254قیمت: 51721 تومانبخشی از متن:
عنوان: مبانی نظری بازاریابی و بازاریابی اجتماعی
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 65
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.
قسمتی از متن:فلسفهبازاریابی اجتماعی با دیگر فلسفه های رایج در بازاریابی از جهت اینکه نسبتبه منافع آیندگان و جامعه و رفاه آنها تاکید دارد، تفاوت داشته و به دنبالدخالت دادن موضوعات فرهنگی و ارزشی به صورت واقعی در مسایل بازاریابی می باشد. بر اساس مفهوم بازاریابی اجتماعی، مدیران بازاریابی سازمان ها و شرکتها ناگزیرند در تعیین راهبردها و خطی مشی های بازاریابی خود، عوامل مهمی مانند خواسته های مصرف کنندگان و منافع جامعه در کوتاه مدت و بلندمدت را درنظر بگیرند. علی رغم اینکه این حوزه در مقایسه با بازاریابی تجاری و سنتی بسیار نوپاست، اما نقش و اهمیت آن در توسعه اجتماعی موجب شده است تا شدیداًمورد توجه و اقبال عمومی قرار گیرد (Lowry et al. 2004).
در بازاریابی اجتماعی، کسب سود و منافع شخصی یا سازمانی، اولویت اصلی به شمار نمی رود. امروزه بسیاری از برندهای مطرح دنیا به این حقیقت دست یافته اند که صرفاً تکیه بر اصول بازاریابی سنتی و تجاری نمی تواند مزیت و جایگاه رقابتی آنها را در بازار تضمین نماید. حفظ مزیت های رقابتی مستلزم تقویت مستمر برند بوده که خود نیازمند همراهی بیشتر سازمان ها با افراد جامعه و کمک به دستیابی به اهداف اجتماعی خرد و کلان است. به کارگیری اصول اساسی بازاریابی تنها حد مشخصی می تواند جایگاه سازمان های خدمات مالی را در بازار مشخص سازد، ولی متمایزسازی برند یک بانک در میان برند سایر بانک هاییکه خدماتی مشابه به مشتریان خود عرضه می کنند، نیازمند مولفه ای است که میتوان از آن به بازاریابی اجتماعی نام برد (Palmer et al. 2006).
مفهوم بازاریابی اجتماعیاینمفهوم آخرین و جدیدترین مفهومی است که در فلسفه¬های پنجگانۀ بازاریابی مطرح می شود. تعدادی از اندیشمندان و صاحب¬نظران دانش بازاریابی، عقیده دارند که تأکید مفهوم بازاریابی تنها بر تأمین نیازها و خواستههای مشتریاناست و سلامت اجتماعی و جامعه جایگاهی در این فلسفه ندارد. آنها بر این باورند که مدیران سازمان¬ها موظفند اهداف و مقاصد خود را گسترش دهند و ضمن آن تلاش کنند تا نیازها و خواسته¬ها و منافع بازارهای هدف خود را تعیین نمایند تا شرکتشان بتواند در مقایسه با شرکت¬های رقیب این نیازها و خواسته-ها را به صورت کارآمدتر و کاراتر تأمین نماید. این اقدامات به نوبه خود موجب خواهد شد که رفاه و تندرستی مشتری و جامعه فراهم شود (مقدمی و خورشیدی، 1382).
بنابر مفهوم بازاریابی اجتماعی، مفهوم بازاریابی محض، تضادهای ممکن بین خواسته¬های کوتاه¬مدت مشتری و رفاه بلندمدت او را از نظر دور می دارد. چنین نگرانی¬ها و تضادهایی ما را به مفهوم بازاریابی اجتماعی نزدیک می کند. بنابر مفهوم بازاریابی اجتماعی ضروری است بازاریابان در تعیین سیاست¬گذاری¬های بازاریابی بین ملاحظات سه¬گانۀ شرکت، خواسته¬های مصرف¬کننده و منافع جامعه، تعادل لازم را برقرار کنند (Cravens 2003). به گفته کاتلر، مفهوم بازاریابی بیانگر مفهوم بازاریابی اجتماعی است که مشتری¬محور بوده و با بازاریابی یکپارچه، رضایت مشتری و رفاه طولانی¬مدت اورا به عنوان هدف کلیدی سازمان تضمین می¬کند (ساهور و ماهاپاترا، 2006).
براساس مفهوم بازاریابی اجتماعی، مدیران بازاریابی سازمان¬ها ناگزیرند در تعیین راهبردها و خط¬مشی¬های بازاریابی خود عوامل مهمی نظیر خواسته¬های مصرف¬کنندگان و منافع جامعه را در کوتاه¬مدت و بلندمدت در نظر بگیرند. هدف در بازاریابی اجتماعی آن است که با کمک اصول و فنون بازاریابی تجاری، به نیازها و خواسته-های گروه مخاطب توجه و با کاهش موانع و ترغیب آنان برای انجام یک رفتار اجتماعی مطلوب، رفتار مورد نظر در بین آنها رایج شود (مقدمیو خورشیدی، 1382).
و...

پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.